www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Over ons

Laat ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Astrid van Noije. Samen met mijn man en onze 4 kinderen woonachtig in het dorpje Egmond aan den Hoef, gelegen in Noord Holland. Eind 2014 wilden we graag een hondje voor ons gezin. Gedurende de zoektocht naar wat het juiste ras voor ons zou zijn, waren we er snel achter dat het een Cavalier King Charles Spaniel moest worden. De kenmerken van dit ras spreekt ons zeer aan en we waren dan ook gelijk verkocht. 

In oktober 2015 mochten we onze Cavalier King Charles tricolor Donna ophalen en sinds die tijd is het mijn passie geworden. Wat begon met een Cavaliertje voor onze kinderen is uitgegroeid tot een hobby.

Augustus 2017 heb ik een eerste nestje gefokt. Dit vond ik zo leuk dat ik heb besloten het fokken van King Charles Cavalier te willen gaan uitbreiden. Daarom heb ik van dit eerste nestje één teefje (Luna) behouden. Hierop volgend heb ik tevens onze kennelnaam 'CavalierVriend' aangevraagd en op 06 februari 2018 heb ik de kennelregistratie mogen ontvangen. In de toekomst wil ik zo meer Cavalier King Charles pups te koop aanbieden.

En met dit alles ... deze website als gevolg.

Kijk voor meer informatie over het ras, ons fokbeleid, onze teven, aanbod van pups en veel meer... snel verder op onze website.

 

  

Cavalier King Charles Spaniel | Cavalier-Egmond.nl

Groetjes

Astrid


Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend