www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Pups beschikbaar


Op 09 oktober 2021 is Dasja moeder geworden van een mooi nestje.

Van dit nestje zijn we voor 3 reuen op zoek naar een mooi nieuw thuis.Vanwege de grote belangstelling hebben we, vanaf 13-10-2021 / 21:45 uur een tijdelijke stop voor aanmeldingen van belangstelling. 


- Mogen we aan je voorstellen -

Mocht je interesse hebben in één van de pups ... neem dan contact met me op voor het maken van een kennismakingsbezoek. Wie het eerst komt voor een bezoek gaat voor .. we werken niet met een wachtlijst en/of stellen geen andere bezoeken uit. Bezoekjes, enkel op afspraak, zijn mogelijk per zaterdag 16 oktober.

Notie:

We willen dat de pups goed terecht komen. Om die reden vragen we geïnteresseerde eerst een bezoek te brengen aan de pups en ons om kennis te maken vóór verdere besluitvorming tot koop/verkoop (ook wij willen een goed gevoel hebben bij de nieuwe baasjes). 

en .. Bij de verkoop maak ik gebruik van een gestandaardiseerde voorlopige koopovereenkomst. Dit geeft je de zekerheid dat de pup aan jou zal worden overgedragen. Bij overdracht van de pup zal de voorlopig koopovereenkomst worden gevolgd door een gestandaardiseerde definitieve koopovereenkomst en een document van overdracht. In deze overeenkomsten staat de garantiebepaling beschreven. 

We vragen je deze overeenkomsten door te lezen voordat jij je interesse kenbaar maakt. De overeenkomsten kun je vinden op de pagina 'Documenten'.


Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram