www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Home

Welkom op de website van kennel 'CavalierVriend'. Hier willen wij je kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

06 Februari 2018 hebben we, vanuit de Raad van beheer, onze kennelregistratiekaart mogen ontvangen. En hoewel we enkel hobbymatig fokken, zijn we een erkende kennel. We hebben hiervoor gekozen omdat op deze wijze onze pups in de toekomst door middel van de stamboomnaam zijn 'te volgen' c.q. te herkennen. De door ons aangeboden pups zullen dan ook een stamboomnaam verkrijgen bestaande uit de kennelnaam 'Cavaliervriend' ... gevolgd door een roepnaam.

Zo nu en dan bieden we een nestje Cavalier King Charles pups te koop aan. Dit in de kleuren tricolor en/of blenheim. Wij verkopen geen black and tan of ruby. Bij de fok van een nestje volgen wij het strenge fokbeleid. Dit volgens de richtlijnen van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland, de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Wij leveren uitsluitend Cavalier pups met stamboom. 

Onze puppies groeien, net als onze teven, in huiselijke kring op. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren we ze omgaan met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen. 

Heb je na het lezen van onze website nog een vraag en staat je vraag niet op de pagina 'Vragen?'... neem dan contact met ons op.

Heb je onze  Cavalier-Shop al bekeken?
Hier vind je allerlei leuke
Cavalier-artikelen

 Nieuws Update:

03-11-2018 / - Pups geboren -

Donna heeft in de nacht van zaterdag op zondag 28-10-2018 een mooi nestje te wereld gebracht dat bestaat uit 5 pups; 1 tricolor teefje, 1 blenheim teefje en 3 blenheim reutjes. Alle pups zijn inmiddels besproken. We willen iedereen die interesse heeft getoond hiervoor bedanken.

03353

 

Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend