www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Home

Welkom op de website van kennel 'CavalierVriend'. Hier willen wij je kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

06 Februari 2018 hebben we, vanuit de Raad van beheer, onze kennelregistratiekaart mogen ontvangen. En hoewel we enkel hobbymatig fokken, zijn we een erkende kennel. We hebben hiervoor gekozen omdat op deze wijze onze pups in de toekomst door middel van de stamboomnaam zijn 'te volgen' c.q. te herkennen. De door ons aangeboden pups zullen dan ook een stamboomnaam verkrijgen bestaande uit de kennelnaam 'Cavaliervriend' ... gevolgd door een roepnaam.

Zo nu en dan bieden we een nestje Cavalier King Charles pups te koop aan. Dit in de kleuren tricolor en/of blenheim. Wij verkopen geen black and tan of ruby. Bij de fok van een nestje volgen wij het strenge fokbeleid. Dit volgens de richtlijnen van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland, de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Wij leveren uitsluitend Cavalier pups met stamboom. 

Onze puppies groeien, net als onze teven, in huiselijke kring op. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren we ze omgaan met met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen. 

Heb je na het lezen van onze website nog een vraag en staat je vraag niet op de pagina 'Vragen?'... neem dan contact met ons op.

- Lees snel verder op de website -

 

Nieuws Update:

21-09-2018

Na een positieve progesterontest hebben we Donna op dinsdag 28-08-2018 laten dekken door de dekreu Flynn. Eind september - begin oktober zullen we middels een echo bekijken of de dekking is geslaagd en hoeveel pups we eind oktober mogen verwachten.... 

01456

 

Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend