www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Home

Welkom op de website van kennel 'CavalierVriend'. Hier wil ik je kennis laten maken met mijn werkwijze en liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

In 2017 ben ik begonnen met het hobbymatig fokken van Cavaliers en 06 Februari 2018 heb ik, vanuit de Raad van beheer, de kennelregistratiekaart mogen ontvangen. Hoewel ik dus enkel hobbymatig fok, is CavalierVriend wel een erkende kennel. Hier heb ik voor gekozen omdat op deze wijze mijn foklijn, door middel van de stamboomnaam, is 'te volgen' c.q. te herkennen. De aangeboden pups zullen dan ook een stamboomnaam verkrijgen bestaande uit de kennelnaam 'Cavaliervriend' ... gevolgd door een roepnaam.

Zo nu en dan bied ik een nestje Cavalier King Charles pups te koop aan. Dit in de kleuren tricolor en/of blenheim... geen black and tan of ruby. Bij de fok van een nestje volg ik een streng fokbeleid. Dit volgens de richtlijnen van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland, de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle gebruikte ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Ik lever uitsluitend Cavalier pups met stamboom. 

De puppies groeien, net als de teef, in huiselijke kring op. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren ze om te gaan met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen. 

Heb je na het lezen van de website nog een vraag? ... kijk eerst op de pagina 'Vragen?'. Staat het antwoord op je vraag daar niet tussen? ... neem dan contact met me op.


 

 

Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram