www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Gastenboek

Welkom bij mijn gastenboek.

Deel je ervaring en laat gezellig een berichtje achter!

Bij het plaatsten van je bericht zal je e-mailadres niet op de website worden getoond.

25 berichten op 2 pagina's
Rob Sprenger
09-05-23 13:25:00
Hoi Astrid en Dion,

Blij met Boris is een hele leuke huisgenoot ,vooral omdat dit toch het resultaat is van jullie goede zorgen en begeleiding,ook mooi dat ik de afgelopen periode ook kon langskomen om zijn ontwikkeling te zien samen met zijn broertjes . Ook de Webcam was leuk om naar te kijken.en inderdaad ook prachtig dat Boris zich in huiselijke kring kon ontwikkelen. Nogmaals bedankt.
André & Margreet van Renselaar
09-05-23 00:04:46
Hallo Astrid & Dion,

Nadat wij Ollie bij jullie hebben gezien waren wij verkocht en de wijze waarop jullie met zowel de kleintjes als de grote honden omgaan gaf ons een heel erg goed gevoel. Dagelijks kijken naar de webcam om de drie mannetjes op te zien groeien. En nu hij bij ons is, is hij zeker ook tevreden want spelen, slapen alles gaat eigenlijk goed. Zoals jullie met de puppy's omgaan zouden meer mensen een voorbeeld aan moeten nemen. En nogmaals dank voor alle goeie zorg
Hans en Trudy Hoen Sombroek
07-12-21 20:51:57
Hallo Astrid en Dion,

Wij zijn blij en gelukkig dat ‘onze Billy’ bij jullie als fokker ter wereld is gekomen, jullie omarmen en verzorgen de pups met zoveel liefde en zorg; beter is er gewoon niet wensen! Mooi ook om alles in die eerste 8 weken dagelijks te kunnen volgen op de webcam. Ook zo mooi te zien hoe Billy al is in onderzoek van zijn omgeving en de omgang met alles dat op zijn pad komt.

Groet Hans Hoen en Trudy Sombroek
Leontine Lobker
22-11-21 18:23:56
Hallo, Wij kijken en genieten elke dag van de webcam, en zien hoe snel ze groeien en stoeien, En liefdevol verzorgd worden.
En dexter erg ondeugend is
Dexter zijn mandje staat klaar,en wij verheugen ons op zijn komst.
Groetjes leontine lobker
Lisette Sier
21-11-21 15:55:41
Hallo! De kinderen kunnen inmiddels bijna niet meer wachten tot Abel komt. Zijn mandje staat al klaar inclusief een kerstknuffel 😊. Super fijn om te zien met hoe veel liefde jullie de pups grootbrengen… zal wel stil zijn straks in huis!
van Strien
07-01-19 09:22:13
Beste Astrid en Dion,

Onwijs bedankt voor de goede zorgen voor Nacho. Wij vonden het heel leuk dat wij hem elke dag op de livestream konden volgen, Ook waren wij elke week welkom om te zien hoe gegroeid hij was. Hierin waren jullie zeer flexibel en gastvrij. Wij hebben gezien dat de pups met veel liefde verzorgd werden en dat jullie bepaalde situaties als korte momenten alleen zijn en omgaan met geluiden stap voor stap met de pups oefenden.

Inmiddels is Nacho twee weken bij ons. Hij doet het super goed: hij slaapt vanaf de tweede nacht door, piept niet als we even weggaan en hij luistert goed zowel binnen als bij het uitlaten.

Nogmaals bedankt!
Groetjes Amit en Dinancia
Daniëlle Daniëlle Herben
01-01-19 12:03:53
Beste fam. Van Noije, heel erg bedankt voor de goede zorgen van de hond(jes). Jullie hebben zoveel hart voor de dieren en dat straalt ervan af. Elke dag onze kleine man (Rico) via de webcam bekijken was ook echt superleuk en ook fantastisch dat jullie de eigenaren zo een kijkje geven in het nest en ze zo elke dag ziet opgroeien. Rico doet het ZO goed. Hij slaapt de hele nacht door vanaf de 1e nacht al. Hij leert ook erg snel. Het is een dotje en we houden nu al zielsveel van t mannetje. Nogmaals bedankt Grtz Daniëlle en Ronald
Marcella Deijnen
26-11-18 18:06:52
Vandaag even op bezoek geweest faye groeit best,complimenten voor de goede zorg en de gastvrije ontvangst en de leuke tips super groetjes Marcella
Hans en Loes Ackermann
24-11-18 17:08:46
Beetje laat, maar alsnog hartelijk gefeliciteerd met jullie tweede nestje. Wat ziet er er weer fantastisch uit. En maar liefst drie reutjes deze keer. Onze "knuffel" Charlie, het enige reutje uit jullie vorige nestje én de enige Blenheim toen, doet het nog steeds geweldig en is voor iedereen absoluut onmisbaar. We kunnen de nieuwe eigenaren van harte zeggen dat ze met jullie als zeer toegewijde fokkers en gezin een hartstikke goede keuze hebben gemaakt.
Danielle Danielle Herben
10-11-18 10:04:39
Beste Astrid en Dion, wij kijken elke dag via de webcam naar de puppy's (zo leuk dat jullie dit doen) en het lijkt wel of ze met de dag groter worden. Ons mannetje heet Rico en we zijn nu al dol op 'm. Grtz Daniëlle en Ronald..
Nel Horstman
03-11-18 17:31:31
Vandaag bij Astrid en Dion geweest en hebben daar kennis gemaakt met de pups van Donna de bijna helemaal witte cavelier komt bij ons wonen en heet vanaf vandaag sammy wat een aardig gezin super
Marcella Deijnen
31-10-18 08:37:46
Gisteren,kennis gemaakt met Astrid en Dion en kennis gemaakt met de super lieve moeder hond Donna en haar prachtige pups over 8 weken mogen wij het tri color teefje verwelkomen wij gaan haar Faye noemen.Wij hebben al een blenheim zijn naam is Monty.
yvonne zijp
23-10-18 10:32:41
het is al een paar jaar geleden dat jullie Donna bij mij haalde en daar mee wilde fokken.
zoals ik toen zei ik zal jullie altijd helpen .
veel succes met jullie twee meisjes en het fokken van Cavaliertjes. samen kom je er altijd is mij motto
Lianne en Theo Hutting
16-11-17 22:39:51
Nu alweer bijna 3 weken mogen wij genieten van onze Bella. Wat zijn wij blij met haar. Zo lief is ze en leert snel. Kan ook heerlijk gek doen en heeft onze lachspieren al flink getest. Zo'n vrolijke viervoeter in huis daar word je blij van. We willen haar voor geen goud meer missen.
Ook wij hebben gemerkt dat ze al het nodige geleerd had bij jullie. Zo fijn.
Het gaat heel goed met Bella en heeft helemaal haar plekkie gevonden bij ons. Dat we daar heel lang van mogen genieten.
Loes Ackermann
25-10-17 23:32:23
Charlie is nu een week bij ons en wat is het een feest! We hebben de nodige ervaring met Cavaliertjes (wat is het toch een bijzonder ras) en merken voortdurend dat hij in jullie gezin een hele goede start heeft gekregen en al veel heeft geleerd, waar wij nu echt ons voordeel mee doen. Zoveel dingen gaan vanaf het begin bijna vanzelf. We hebben met Charlie een superleuk, lief en mooi hondje gekregen waar we allemaal stapelgek op zijn en heel erg van genieten. We hopen dat hij héél lang bij ons zal blijven.
jo dekker
21-10-17 18:44:18
leuke overzichtelijk site, mooie hondjes! het is en blijft mijn favoriete ras wij hebben ook onze cavelier shanty verleden jaar in moeten laten slapen en wil toch wel weer heeeeel graag een cavelier hoop dat ik een hondje uit het volgende nest kan reserveren gr jo
Loes Ackermann
14-10-17 23:26:51
Ja, inderdaad weer héle leuke beelden en wat zijn het een boefjes zo met elkaar. Zo leuk die filmpjes en foto's, waardoor je ze eigenlijk vanaf het begin steeds hebt kunnen volgen. Woensdag is het dan eindelijk zo ver. Alles staat klaar voor Charlie. Dan komt er in de bench vol met knuffels een "echte" knuffel bij en hij is meer dan welkom :-)
Lianne Hutting
14-10-17 21:12:34
Hahaha, het laatste filmpje van gisteren is echt geinig. Vooral als wij zien dat onze Bella ondanks al het drukke gedoe om d'r heen en zelfs boven op d'r duiken rustig verder gaat met het knabbelen aan het bot. Het zal d'r zo te zien een worst wezen met al het gekeet om d'r heen, ik heb lekker het bot, zo zie je ze kijken. Prachtig.
Lianne en Theo Hutting
01-10-17 20:57:09
Wat prachtig om te zien hoe lekker ondeugend onze Bella is. Oh wat willen wij haar graag vasthouden en lekker knuffelen, maar ook voor ons is het te ver rijden om zomaar even langs te komen. We kijken zo uit naar haar over aantal weken. Haar plekje is al gereserveerd in de huiskamer.🐶
Monique Wessel-Landeweerd
30-09-17 23:02:43
Nog heel erg bedankt voor jullie hartelijke ontvangst vorige week zaterdag, waarbij we voor het eerst kennis mochten maken met Donna en haar pups en dan speciaal met Doeska. Ik sluit me volledig aan bij Lianne en Theo Hutting. Ook wij hebben ongeveer een maand geleden onze Sophietje in moeten laten slapen na bijna 12 jaar en de leegte in huis is verschrikkelijk. Daarom is het zo verschrikkelijk fijn om weer het uitzicht te hebben op zo'n kleine wurmpje dat helemaal van je afhankelijk is en dat je daar heerlijk mee kunt spelen, vanalles kunt leren en natuurlijk helemaal suf knuffelen ;). Het ras is zo vriendelijk, dat ook wij niet twijfelden toen jullie advertentie online stond. Onze angst met broodfok te maken te krijgen was zo ineens weggehaald doordat jullie gelukkig de fok compleet volgens de regels hebben gedaan. Het lijkt mij geweldig om over een paar jaar zo ook een bijdrage te kunnen leveren in het weer gezond krijgen en houden van de cavaliers. Jammer dat we niet wat dichterbij wonen en ik de reis niet telkens aan kan, anders waren we zeker nog een keer komen kijken. Maar gelukkig houden jullie ons op de hoogste met de mooiste filmpjes en foto's waardoor we toch een beeld krijgen van hoe liefdevol en zorgzaam ze bij jullie worden opgevoed. Wij beloven jullie dat we met het hele gezin alle moeite zullen doen om Doeska in de toekomst een heel fijn huis te bieden. Voor ons kan de tijd niet snel genoeg gaan.........
Tonen: 5  10   20Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram