www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Over ons

Laat ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Astrid van Noije. Samen met mijn man en onze 4 kinderen woonachtig in het dorpje Egmond aan den Hoef, gelegen in Noord Holland. Eind 2014 wilden we graag een hondje voor ons gezin. Gedurende de zoektocht naar wat het juiste ras voor ons zou zijn, waren we er snel achter dat het een Cavalier King Charles Spaniel moest worden. De kenmerken van dit ras spreekt ons zeer aan en we waren dan ook gelijk verkocht. 

In oktober 2015 mochten we onze eerste Cavalier King Charles tricolor, genaamd Donna, ophalen en sinds die tijd is het mijn passie geworden. Wat begon met een Cavaliertje voor ons gezin is uitgegroeid tot een hobby.

Augustus 2017 heb ik een eerste nestje gefokt en dit vond ik zo leuk dat ik heb besloten het fokken van King Charles Cavalier voort te zetten. Daarom heb ik tevens de kennelnaam 'CavalierVriend' aangevraagd en februari 2018 heb ik mijn kennelregistratie mogen ontvangen. In de toekomst wil ik, zodra de kinderen wat ouder zijn, met wat meer teven gaan fokken en zo wat meer Cavalier King Charles pups te koop aanbieden, maar dat is nog een toekomst droom.

En … met dit alles deze website als gevolg.

Kijk voor meer informatie over het ras, ons fokbeleid, aanbod van pups en veel meer snel verder op de website.

  

Groetjes

Astrid

Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram