www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Gastenboek

Welkom bij mijn gastenboek.

Deel je ervaring en laat gezellig een berichtje achter!

Bij het plaatsten van je bericht zal je e-mailadres niet op de website worden getoond.

27 berichten op 6 pagina's
Marijke Verhulp
27-06-24 14:30:58
Dag Astrid
Ik ben zo blij met Othello.
Toen ik voor het eerste kwam wist ik meteen dat het goed zat. Het was prachtig om te zien hoe jullie omgaan met de pups. Ik zou jullie aanbevelen mocht iemand ooit nog een pup nemen
Fam Kevelam
26-06-24 15:24:08
Hoi Astrid en Dion,

Wat zijn we blij met onze Lizzy. Ze is voor ons een geschenk. Toen we Lizzy kwamen bewonderen hadden mijn man en ik gelijk een goed gevoel bij jullie als fokker. Daarnaast zo geweldig om je pup te kunnen zien via de webcam. Hoe jullie met de Cavaliers omgaan en ze laten opgroeien sprak ons erg aan ivm de liefde voor de Cavaliers. We zijn ontzettend dankbaar voor alles.
Veel liefs Fam Kevelam
Rob Sprenger
09-05-23 13:25:00
Hoi Astrid en Dion,

Blij met Boris is een hele leuke huisgenoot ,vooral omdat dit toch het resultaat is van jullie goede zorgen en begeleiding,ook mooi dat ik de afgelopen periode ook kon langskomen om zijn ontwikkeling te zien samen met zijn broertjes . Ook de Webcam was leuk om naar te kijken.en inderdaad ook prachtig dat Boris zich in huiselijke kring kon ontwikkelen. Nogmaals bedankt.
André & Margreet van Renselaar
09-05-23 00:04:46
Hallo Astrid & Dion,

Nadat wij Ollie bij jullie hebben gezien waren wij verkocht en de wijze waarop jullie met zowel de kleintjes als de grote honden omgaan gaf ons een heel erg goed gevoel. Dagelijks kijken naar de webcam om de drie mannetjes op te zien groeien. En nu hij bij ons is, is hij zeker ook tevreden want spelen, slapen alles gaat eigenlijk goed. Zoals jullie met de puppy's omgaan zouden meer mensen een voorbeeld aan moeten nemen. En nogmaals dank voor alle goeie zorg
Hans en Trudy Hoen Sombroek
07-12-21 20:51:57
Hallo Astrid en Dion,

Wij zijn blij en gelukkig dat ‘onze Billy’ bij jullie als fokker ter wereld is gekomen, jullie omarmen en verzorgen de pups met zoveel liefde en zorg; beter is er gewoon niet wensen! Mooi ook om alles in die eerste 8 weken dagelijks te kunnen volgen op de webcam. Ook zo mooi te zien hoe Billy al is in onderzoek van zijn omgeving en de omgang met alles dat op zijn pad komt.

Groet Hans Hoen en Trudy Sombroek
Tonen: 5  10   20Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram