www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Gastenboek

Welkom bij mijn gastenboek.

Deel je ervaring en laat gezellig een berichtje achter!

Bij het plaatsten van je bericht zal je e-mailadres niet op de website worden getoond.

25 berichten op 5 pagina's
Rob Sprenger
09-05-23 13:25:00
Hoi Astrid en Dion,

Blij met Boris is een hele leuke huisgenoot ,vooral omdat dit toch het resultaat is van jullie goede zorgen en begeleiding,ook mooi dat ik de afgelopen periode ook kon langskomen om zijn ontwikkeling te zien samen met zijn broertjes . Ook de Webcam was leuk om naar te kijken.en inderdaad ook prachtig dat Boris zich in huiselijke kring kon ontwikkelen. Nogmaals bedankt.
André & Margreet van Renselaar
09-05-23 00:04:46
Hallo Astrid & Dion,

Nadat wij Ollie bij jullie hebben gezien waren wij verkocht en de wijze waarop jullie met zowel de kleintjes als de grote honden omgaan gaf ons een heel erg goed gevoel. Dagelijks kijken naar de webcam om de drie mannetjes op te zien groeien. En nu hij bij ons is, is hij zeker ook tevreden want spelen, slapen alles gaat eigenlijk goed. Zoals jullie met de puppy's omgaan zouden meer mensen een voorbeeld aan moeten nemen. En nogmaals dank voor alle goeie zorg
Hans en Trudy Hoen Sombroek
07-12-21 20:51:57
Hallo Astrid en Dion,

Wij zijn blij en gelukkig dat ‘onze Billy’ bij jullie als fokker ter wereld is gekomen, jullie omarmen en verzorgen de pups met zoveel liefde en zorg; beter is er gewoon niet wensen! Mooi ook om alles in die eerste 8 weken dagelijks te kunnen volgen op de webcam. Ook zo mooi te zien hoe Billy al is in onderzoek van zijn omgeving en de omgang met alles dat op zijn pad komt.

Groet Hans Hoen en Trudy Sombroek
Leontine Lobker
22-11-21 18:23:56
Hallo, Wij kijken en genieten elke dag van de webcam, en zien hoe snel ze groeien en stoeien, En liefdevol verzorgd worden.
En dexter erg ondeugend is
Dexter zijn mandje staat klaar,en wij verheugen ons op zijn komst.
Groetjes leontine lobker
Lisette Sier
21-11-21 15:55:41
Hallo! De kinderen kunnen inmiddels bijna niet meer wachten tot Abel komt. Zijn mandje staat al klaar inclusief een kerstknuffel 😊. Super fijn om te zien met hoe veel liefde jullie de pups grootbrengen… zal wel stil zijn straks in huis!
Tonen: 5  10   20Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram