www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Algemene info

Alle pups die bij mij thuis worden geboren groeien in huiselijke kring op en zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland, de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Bij mij is enkel een Cavalier King Charles Spaniel pup met stamboom te koop. Ik bied de pups aan in de kleuren tricolor en/of blenheim.... geen black and tan of ruby. 

Voordat je een pup komt halen

In de periode dat de pup opgroeien worden deze volgens schema gevaccineerd en ontwormd. De vaccinaties worden verricht door een dierenarts en vermeld in het paspoort. De Raad van Beheer verzorgt het chippen en neemt wangslijm af voor DNA onderzoek (verwantschapsonderzoek). Er wordt gecontroleerd of de pup met zekerheid afstamt van de opgegeven ouderlijke dieren. Per pup wordt een DNA-verklaring afgegeven.

Aan jou om in de tussentijd je eigen huis voor te bereiden op de komst van de pup. Te denken aan het creëren van een eigen plekje voor de pup (mandje / bench) eten- en drinkensbak, looplijn en halsband, kammetjes en speeltjes.

Ophalen van de pup

Op de leeftijd van 8 à 9 weken mogen de pups naar hun nieuwe thuis. Bij het ophalen zal ik je voorzien van de benodigde informatie over wat je de komende weken kunt verwachten en hoe je het best met de pup om kunt gaan.

Ik informeer je daarbij onder andere over;

- Bestrijding ongedierte 
- Verzorging
- Voeding
- Wettelijke verplichtingen

- Zindelijk maken

Tevens ontvang je;

- De stamboom 
- De uitslagen van de ouderdiertesten
- Het DNA-profiel
- Het vaccinatieboekje / paspoort

- Voer (voor ong. 1 maand)

Koopovereenkomst

Bij de verkoop maak ik gebruik van een gestandaardiseerde voorlopige koopovereenkomst. Dit geeft je de zekerheid dat de pup aan jou wordt overgedragen. Bij overdracht van de pup zal het voorlopig koopovereenkomst worden gevolgd door een gestandaardiseerde definiteve koopovereenkomst. 

Dit alles met één doelstelling;
Het verkrijgen van een CavalierVriend voor het leven.


Of er pups zijn? ... Kijk snel op de pagina Pups.

Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram