www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel

Gastenboek

Welkom bij mijn gastenboek.

Deel je ervaring en laat gezellig een berichtje achter!

Bij het plaatsten van je bericht zal je e-mailadres niet op de website worden getoond.

27 berichten op 3 pagina's
Marijke Verhulp
27-06-24 14:30:58
Dag Astrid
Ik ben zo blij met Othello.
Toen ik voor het eerste kwam wist ik meteen dat het goed zat. Het was prachtig om te zien hoe jullie omgaan met de pups. Ik zou jullie aanbevelen mocht iemand ooit nog een pup nemen
Fam Kevelam
26-06-24 15:24:08
Hoi Astrid en Dion,

Wat zijn we blij met onze Lizzy. Ze is voor ons een geschenk. Toen we Lizzy kwamen bewonderen hadden mijn man en ik gelijk een goed gevoel bij jullie als fokker. Daarnaast zo geweldig om je pup te kunnen zien via de webcam. Hoe jullie met de Cavaliers omgaan en ze laten opgroeien sprak ons erg aan ivm de liefde voor de Cavaliers. We zijn ontzettend dankbaar voor alles.
Veel liefs Fam Kevelam
Rob Sprenger
09-05-23 13:25:00
Hoi Astrid en Dion,

Blij met Boris is een hele leuke huisgenoot ,vooral omdat dit toch het resultaat is van jullie goede zorgen en begeleiding,ook mooi dat ik de afgelopen periode ook kon langskomen om zijn ontwikkeling te zien samen met zijn broertjes . Ook de Webcam was leuk om naar te kijken.en inderdaad ook prachtig dat Boris zich in huiselijke kring kon ontwikkelen. Nogmaals bedankt.
André & Margreet van Renselaar
09-05-23 00:04:46
Hallo Astrid & Dion,

Nadat wij Ollie bij jullie hebben gezien waren wij verkocht en de wijze waarop jullie met zowel de kleintjes als de grote honden omgaan gaf ons een heel erg goed gevoel. Dagelijks kijken naar de webcam om de drie mannetjes op te zien groeien. En nu hij bij ons is, is hij zeker ook tevreden want spelen, slapen alles gaat eigenlijk goed. Zoals jullie met de puppy's omgaan zouden meer mensen een voorbeeld aan moeten nemen. En nogmaals dank voor alle goeie zorg
Hans en Trudy Hoen Sombroek
07-12-21 20:51:57
Hallo Astrid en Dion,

Wij zijn blij en gelukkig dat ‘onze Billy’ bij jullie als fokker ter wereld is gekomen, jullie omarmen en verzorgen de pups met zoveel liefde en zorg; beter is er gewoon niet wensen! Mooi ook om alles in die eerste 8 weken dagelijks te kunnen volgen op de webcam. Ook zo mooi te zien hoe Billy al is in onderzoek van zijn omgeving en de omgang met alles dat op zijn pad komt.

Groet Hans Hoen en Trudy Sombroek
Leontine Lobker
22-11-21 18:23:56
Hallo, Wij kijken en genieten elke dag van de webcam, en zien hoe snel ze groeien en stoeien, En liefdevol verzorgd worden.
En dexter erg ondeugend is
Dexter zijn mandje staat klaar,en wij verheugen ons op zijn komst.
Groetjes leontine lobker
Lisette Sier
21-11-21 15:55:41
Hallo! De kinderen kunnen inmiddels bijna niet meer wachten tot Abel komt. Zijn mandje staat al klaar inclusief een kerstknuffel 😊. Super fijn om te zien met hoe veel liefde jullie de pups grootbrengen… zal wel stil zijn straks in huis!
van Strien
07-01-19 09:22:13
Beste Astrid en Dion,

Onwijs bedankt voor de goede zorgen voor Nacho. Wij vonden het heel leuk dat wij hem elke dag op de livestream konden volgen, Ook waren wij elke week welkom om te zien hoe gegroeid hij was. Hierin waren jullie zeer flexibel en gastvrij. Wij hebben gezien dat de pups met veel liefde verzorgd werden en dat jullie bepaalde situaties als korte momenten alleen zijn en omgaan met geluiden stap voor stap met de pups oefenden.

Inmiddels is Nacho twee weken bij ons. Hij doet het super goed: hij slaapt vanaf de tweede nacht door, piept niet als we even weggaan en hij luistert goed zowel binnen als bij het uitlaten.

Nogmaals bedankt!
Groetjes Amit en Dinancia
Daniëlle Daniëlle Herben
01-01-19 12:03:53
Beste fam. Van Noije, heel erg bedankt voor de goede zorgen van de hond(jes). Jullie hebben zoveel hart voor de dieren en dat straalt ervan af. Elke dag onze kleine man (Rico) via de webcam bekijken was ook echt superleuk en ook fantastisch dat jullie de eigenaren zo een kijkje geven in het nest en ze zo elke dag ziet opgroeien. Rico doet het ZO goed. Hij slaapt de hele nacht door vanaf de 1e nacht al. Hij leert ook erg snel. Het is een dotje en we houden nu al zielsveel van t mannetje. Nogmaals bedankt Grtz Daniëlle en Ronald
Marcella Deijnen
26-11-18 18:06:52
Vandaag even op bezoek geweest faye groeit best,complimenten voor de goede zorg en de gastvrije ontvangst en de leuke tips super groetjes Marcella
Tonen: 5  10   20Copyright All Rights Reserved © CavalierVriend

E-mailen
Bellen
Info
Instagram